Vezető hír

Vladimir Klicsko Peter ellen harcol

Vladimir Klicsko Peter ellen harcol
Vladimir Klicsko engedélyt kapott az IBF-től, hogy a szeptember 11-i Frankfurtban megrendezendő boxgálára másik ellenfelet válasszon.
A hét elején lett volna egy sajtótájékoztató Frankfurtban, amelyen Alexander Povetkin, Vladimir Klicsko kihívója meg kellett volna jelenjen. Ám fertőzés címszó alatt nem jelent meg a sajtótájékoztatón, az ukrán nehézsúlyú világbajnok pedig annyire bedühödött, hogy inkább más ellenfelet kért az IBF-től. A szövetség pedig erre engedélyt adott és mivel Sam Peter az IBF ranglistályán a következő, ő fog harcolni Vladimirrel szeptember 11-én. Nagy visszavágó lesz, ugyanis ők ketten már harcoltak egymás ellen 2005 sueptemberében és akkor az ukrán nyert pontozással.

Vladimir Klicsko dühös Povetkinre

Vladimir szerint Povetkin berezelt

"Samuel Peter a következő az IBF rangsorában. Ez egy visszavágó lesz"- mondta Vladimir Klicsko. "Povetkin nem volt ott a sajtótájékoztatón, ezért nagyon csalódott vagyok. A cégünk, a K2 nyerte a tárgyalásokat. Povetkinnek pedig nem volt vágya, hogy aláírja a zerződést, vagy abba hagyja az edzőtáborozást az Államokban, hogy Frankfurtba utazzon a sajtótájékoztatóra." Povetkint egyébként az IBF már korábban felszólította, hogy menjen a német városba és írja alá a szerződést, ha boxolni akar. Vasárnap repültek volna Európába ám sajnálatos fertőzés miatt (állítólag) nem tudott Frankfurtba utazni. Így hát marad Samuel Peter Klicsko számára.


p.sz.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink