Amatőr

Szombaton a Spartak Komarno az újonc Silva Lazar BC-t fogadja

Szombaton a Spartak Komarno az újonc Silva Lazar BC-t fogadja
A hétvégén folytatódik a BoxingOne Championchip. Ezúttal szombaton 19 órától az A-csoport két csapata harcol Révkomáromban. A  Spartak Komarno hazai pályán fogadja az aradi Silva Lazar BC csapatát.
A B1 liga A-csoportjában eredetileg a győri Gladiator, a komáromi Spartak és a lengyel Rybnik mellett a cseh Prostejov kvartett rajtolt volna, ám az utóbbi csapat az első mérkőzésük előtt két nappal visszamondták az indulást, így a szervezőknek új gárda után kellett nézni. Szerencsére a „BoxingONE Championship” név már egészen jól cseng a régióban, így több országból érkezett nevezés, melyek közül a
romániai Silva Lazar BC volt az, amely a legstabilabbnak tűnt. A Silva Lazar BC
csapatát – a hírek szerint - több válogatott ökölvívó erősíti, ám alakulatuk egyelőre amolyan sötét ló, így nehéz előzetesen behatárolni képességeiket.

A Komarno (kékben) újonc ellen harcol hazai pályán

A Komarno (kékben) újonc ellen harcol hazai pályán

Egy dolog viszont biztos: a román ökölvívás – hosszú idő után először – nem szerzett érmet a legutóbbi Eb-n, Moszkvában ellenben a magyar bunyósokkal, akikközül a 64 kg-ban ezüstérmes Káté Gyula a B1 ligában a Spartak Komarnó együttesét erősíti. Győrfi Roderik, a szlovákiai csapat vezetőjének tájékoztatása szerint, Káté mellett annak kispesti klubtársa, Klasz Árpád (69 kg) is ringbe fog lépni szombaton. „Mi sem tudjuk, mire számítsunk az ellenféltől, ezért a lehető legerősebb csapattal várjuk őket” – jelentette ki a csapatfőnök.


Partnereink

Partnereink